Studium Języków Obcych

Tapas, cava, sobremesa, czyli hygge po hiszpańsku (warsztat)

Data: 15.03.2019

Wpis może zawierać nieaktualne dane.

„Tapas, cava, sobremesa, czyli hygge po hiszpańsku”

Zapraszamy na warsztaty „Tapas, cava, sobremesa, czyli hygge po hiszpańsku”, podczas których dowiecie się, jak Hiszpanie czerpią radość ze swojej wybornej kuchni. Czym jest sobremesa? Kiedy Hiszpanie jedzą tapas? Dokąd pojechać, aby skosztować tapas za darmo? Czy cava to kawa, a cerveza to piwo? Ile kosztuje hiszpański jamón i co można zobaczyć w Museo del jamón? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedzi podczas naszych wiosennych warsztatów.

Termin: 04.04.19, godz. 15.15

Sala: H-4, 205

Prowadzący: mgr Jacek Bednarczuk, mgr Aleksandra Skowronek, mgr Magdalena Zalewska

Plakat

Politechnika Wrocławska © 2024

Nasze strony internetowe i oparte na nich usługi używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Ochrona danych osobowych »

Akceptuję