Studium Języków Obcych

Francuski od kuchni - regionalne smaczki Francji

Data: 03.01.2024

Wpis może zawierać nieaktualne dane.

"Francuski od kuchni - regionalne smaczki Francji", prowadząca: mgr Justyna Dylewska

10.01.2024 (środa) - godz. 15.45 warsztat zdalny: MS Teams kod : c9fn125


Kuchnia francuska to temat rzeka. Na warsztacie zaprezentuję subiektywny wybór trzynastu (bo tyle jest regionów Francji) najciekawszych produktów wartych spróbowania. Są to dania lub trunki mniej znane, ale łatwe do kupienia, bądź przygotowania samemu w domu. Bon appétit!

Politechnika Wrocławska © 2024

Nasze strony internetowe i oparte na nich usługi używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Ochrona danych osobowych »

Akceptuję