Studium Języków Obcych

20.05.2024 Francuski od kuchni - regionalne smaczki Francji

Francuski od kuchni - regionalne smaczki Francji - prowadzący mgr Justyna Dylewska

"Francuski od kuchni - regionalne smaczki Francji", prowadząca: mgr Justyna Dylewska

 

20.05.2024 (poniedziałek) - godz. 18.40  warsztat zdalny: MS Teams kod : c9fn125

Kuchnia francuska to temat rzeka. Na warsztacie  zaprezentuję subiektywny wybór trzynastu (bo tyle jest regionów Francji) najciekawszych produktów wartych spróbowania. Są to dania lub trunki mniej znane, ale łatwe do kupienia, bądź przygotowania samemu w domu. Bon appétit! Po warsztacie przewidziany konkurs z nagrodami!

2.jpg

Politechnika Wrocławska © 2024

Nasze strony internetowe i oparte na nich usługi używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Ochrona danych osobowych »

Akceptuję