Studium Języków Obcych

10.01.2024 Francuski od kuchni - regionalne smaczki Francji

10.01.2024 (środa) - godz. 15.45 warsztat zdalny: MS Teams kod : c9fn125

prowadząca: mgr Justyna Dylewska


Kuchnia francuska to temat rzeka. Na warsztacie zaprezentuję subiektywny wybór trzynastu (bo tyle jest regionów Francji) najciekawszych produktów wartych spróbowania. Są to dania lub trunki mniej znane, ale łatwe do kupienia, bądź przygotowania samemu w domu. Bon appétit!

jdylewska1.jpg

Politechnika Wrocławska © 2024

Nasze strony internetowe i oparte na nich usługi używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Ochrona danych osobowych »

Akceptuję